Hoi, ik ben Sylvia

Hai, ik ben Sylvia en heb Faam opgericht. Faam is het Friese woord voor vrouw. Dat geeft al weg dat ik opgegroeid ben in Fryslân én dat ik er ben voor vrouwen zoals jij.

Faam is opgezet  om vrouwen  zichzelf te helpen vinden. Het is prachtig om jezelf te zijn. Ontdek wie je bent. Ga naar binnen, écht naar binnen om vervolgens met een liefdevolle en duidelijke koers je pad te volgen.

Jaren heb ik als sociaal werker gewerkt met jeugd en gezinnen, vanuit hun eigen hulpvraag en soms vanuit de hulpvraag van een ander. Ik heb gemerkt dat hulp het beste werkt als je zélf een veranderwens hebt én bereid bent veel te geven.

Ik heb me gespecialiseerd in de mindset van de mens. Ik blijf me daarin steeds verder ontwikkelen, om vrouwen zoals jou steeds beter te kunnen helpen.

Naast dat ik anderen graag help, ben ik er met heel mijn hart voor mijn gezin; mijn man en onze zoon en dochter. Heerlijk ondeugende wereldverkenners. We wonen in Fryslân, dus Fries vind je daarom terug in mijn aanbod.

Mijn eigen ontspanning vind ik in sporten, mediteren, lezen en waar dat kan even helemaal alleen zijn. Door alleen en stil te zijn, hoor ik mezelf en kom ik in contact met mezelf.

Faam heeft ook een gratis aanbod:

instagram

1.Instagram sylvia_faam

Dagelijks inspireer ik je via Instagram. De laatste nieuwtjes vind je hier!

podcast

2.Podcast "De reis naar binnen"

Ik neem je mee in mijn reis naar binnen en ik deel mijn ervaringen met jou. Raak geïnspireerd en vraag jezelf af wat jij zou doen.