reiki

Reiki

Laat de universele levensenergie stromen, kom in balans en stimuleer je zelfhelend vermogen. Reiki werkt op alle lagen; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Geef jezelf een liefdevolle Reiki Behandeling.


En dat allemaal vanuit je eigen fijne huis.

Je weet dat je toe bent aan rust en heling en voelt dat je meer nodig hebt dan praten. Maar je weet niet wat je moet kiezen door alle mogelijkheden die er zijn.

Reiki energie is liefdevol en warm

Weetjes over Reiki energie:

Diepe heling

Reiki-energie werkt door op alle lagen; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel op gebeurtenissen in het verleden, heden en toekomst.

Los van tijd en plaats

Van mij krijg je Reiki behandelingen op afstand. Dus, jij ontspant lekker thuis, liggend op je eigen bed of heerlijk in bad en ontvangt een fijne Reiki behandeling.

Jij hebt alle controle

Je hebt een vrije wil. De Reiki behandeling komt alleen aan, als jij daar toestemming voor geeft. Het is altijd mogelijk je toestemming in te trekken.


Je wilt op een liefdevolle manier een laagje dieper gaan.

Dan is Reiki heel geschikt.

Dit zijn de Reiki behandelingen:

1 Reiki behandeling op afstand 

Reiki kan op afstand gegeven worden aan mensen, dieren, locaties en situaties.


5 Reiki behandelingen op afstand

Je koopt een 5 rittenkaart en kunt daarmee samen met mij 5 Reiki behandelingen op afstand plannen.

10 Reiki behandelingen op afstand

Je koopt een 10 rittenkaart en kunt daarmee samen met mij 10 Reiki behandelingen op afstand plannen.

Zo gaat een Reiki behandeling op afstand:

Nadat we contact met elkaar gehad hebben over jouw intentie en afgesproken hebben waar ik op zal focussen, spreken we af wanneer jij de behandeling ontvangt. Reiki staat los van tijd en plaats. Daardoor kan ik vanuit mijn werkplek jou een behandeling geven terwijl jij bijvoorbeeld thuis heerlijk ontspannen op bed ligt. Er is tijdens de behandeling geen live contact nodig

Maak het prettig voor jezelf. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je een kleedje over hebt en dat je in alle rust de Reiki energie mag ontvangen. Tijdens de behandeling stem ik af op jouw energie en jouw intentie. Je kunt tijdens de behandeling warmte, kou, tintelingen, diepe ontspanning of emoties voelen. Dit is normaal en niet erg. 

Na de behandeling werkt de Reiki energie nog een poosje door. Zo kun je emoties verwerken in je slaap of ineens denken aan bepaalde herinneringen. Het is altijd mogelijk om na de behandeling contact met mij te hebben.  

Laat de liefde stromen.