Het is tijd voor jezelf

Voor je het weet is er weer een week voorbij. Je zet je in voor je werk, staat klaar voor je gezin, maar vergeet jezelf. Je ervaart de tijd niet. Je emmer zit vol en stroomt (bijna) over. Het ís tijd voor jezelf.  Je mag helen. Herontdek wie je werkelijk bent en kom weer in contact met je vrouwelijke energie


Speciaal voor jou heb ik 1 op 1 coachingstrajecten opgezet.

Je weet en voelt dat het tijd is om nu in actie te komen. Maar je vindt het lastig om bij jou in de buurt een fijne coach te vinden. Het voelt zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om in actie te komen ...

Faam heeft drie 1 op 1 coachingstrajecten:

faam

Basis

In twee maanden weet je precies waar je aan mag werken en welke gewoonten je mag doorbreken.faam

Goed op weg

In vier maanden weet je waar je aan mag werken en wat je mag doorbreken. Sylvia ondersteunt je stap voor stap bij het begin van je verander- en helingsproces.

faam

Als herboren

In negen maanden werk je aan jezelf en ga je een proces van helen en transformatie aan, met nauwe ondersteuning van Sylvia. 


Je wilt op een warme, persoonlijke manier en onder begeleiding van Sylvia je pijnpunten aankijken en helen. Je wilt jezelf leren kennen en liefde voor jezelf voelen. 

Ben je bezig alle ballen in de lucht te houden? 

Voor de buitenwereld lijkt alles goed te gaan, maar... voelt het als (te)veel? Ben je moe, maar geef je er niet aan toe? Ben je aan het overleven?

Denk je dat het later vast gemakkelijker zal gaan? Ben je toe aan rust, stilte, tijd voor jezelf?

Wat als ik je vertel dat je jouw vermoeidheid en overprikkelde gevoelens kunt verminderen en je weer blijvende rust van binnen kunt voelen? Dat je kunt werken aan je energielevel, je mentale pijn kunt helen en loslaten én tegelijkertijd kunt werken aan het verdiepen van je liefdevolle relaties en het vormgeven van jouw leven?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Sylvia, Oprichtster van Faam Coaching

Hoi, ik ben Sylvia! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik was wazig in m'n hoofd, vergat regelmatig iets, kon niet nakomen wat ik beloofde, kon prikkelbaar zijn, sliep slecht en verwaarloosde mezelf. Ik wilde me weer sterk en mezelf voelen en de dingen die ik leuk vind vol energie kunnen doen. 

Ik had heel sterk het gevoel dat ik moest helen, voor ik verder kon. Ik had ook heel sterk het gevoel dat ik een nieuwe versie van mezelf moest zien te vinden. 

Als maatschappelijk werker weet ik hoe ik anderen kan helpen, maar ík had iets anders nodig. Daar begon mijn ontdekkingsreis. Ik leerde over mindset, positiviteit, mediteren en deed mee met verschillende ceremonies. Ik vond het geweldig! Ik voelde me steeds lekkerder in mijn vel zitten en kon meer genieten. 

Ik realiseerde me iets...

Al die tijd die ik gespendeerd heb aan uitzoeken, uitproberen, lezen, ervaren... dat zal niet iedereen doen. En, ik realiseerde me ook dat ik veel sneller gekomen was waar ik nu ben, als ik door iemand gecoacht was die alle kennis al had. Maar eerlijk? Ik denk dat die vorm van hulp er toen nog niet was én ik denk ook dat ik niet de tijd had gevoeld om iemand regelmatig te bezoeken om gecoacht te worden. Wat was het geweldig geweest als er toen een online coach was die er op elk moment van de dag voor me kon zijn. Ver weg, maar toch dichtbij via m'n telefoon. Gewoon, een bericht verwijderd van warm en liefdevol contact

Dus, ik besloot dit zelf te gaan bieden mét een aantal voorwaarden:

faam

Makkelijk contact

Contact met Sylvia is makkelijk gelegd via een persoonlijk berichtje.

faam

Elke 2 weken videobellen

Op afgesproken momenten is er via beeldbellen contact met Sylvia.

faam

Voor de vrouw

De coachtrajecten zijn voor vrouwen en de vrouwelijke energie staat centraal.

Met trots kan ik zeggen dat het is gelukt! Ik heb drie coachtrajecten ontwikkelt die aan deze voorwaarden voldoen.

Nu voor € 1.111,-

1 op 1 coaching: Basis

Ben je eraan toe om vanuit liefde jezelf te leren kennen, te helen en opnieuw uit te vinden? Leer in twee maanden precies waar je aan mag werken en welke gewoonten je mag doorbreken, zodat je die rust en blijdschap weer vanbinnen gaat voelen.


Dit is alles wat je krijgt:

 • 1 startgesprek
 • 4 online coachsessies
 • 1 op 1 coaching
 • Een digitale journal waarin je alles bij kunt houden
 • 1 Reiki healing op afstand
 • Een persoonlijke eindboodschap

Nu voor € 3.333,-

1 op 1 coaching: Goed op weg

Ben je eraan toe om vanuit liefde jezelf te leren kennen, te helen en opnieuw uit te vinden? Je leert precies waar je aan mag werken en welke gewoonten je mag doorbreken, zodat je die rust en blijdschap weer vanbinnen gaat voelen. Sylvia ondersteunt je 4 maanden lang stap voor stap bij het begin van je verander- en helingsproces.


Dit is alles wat je krijgt:

 • 1 startgesprek
 • 8 online coachsessies
 • 1 op 1 coaching
 • Een digitale journal waarin je alles bij kunt houden
 • 2 Reiki healings op afstand
 • Een persoonlijke eindboodschap
Nu voor € 8.888,-

1 op 1 coaching: Als herboren

Ben je eraan toe om vanuit liefde jezelf te leren kennen, te helen en opnieuw uit te vinden? Je leert precies waar je aan mag werken en welke gewoonten je mag doorbreken, zodat je die rust en blijdschap weer vanbinnen gaat voelen. Sylvia is negen maanden nauw bij jou transformatie- en helingsproces betrokken en coacht je van a tot z. 


Dit is alles wat je krijgt:

 • 1 startgesprek
 • 18 online coachsessies
 • 1 op 1 coaching
 • Een digitale journal waarin je alles bij kunt houden
 • 2 persoonlijk op jouw afgestemde geleidde meditaties
 • 6 Reiki healings op afstand
 • 2 live contactmomenten
 • Een persoonlijke eindboodschap

Ben jij klaar voor jouw transformatie? Wacht niet te lang, er is maar beperkt plek.