Gratis

Mini-break

Even rust…

Ja! Je hebt de unieke QR-code in de Faam Planner gevonden. Je hebt, of gaat nog, mogen ervaren hoe fijn het is om grip op je dagen en weken te hebben. Wat geeft dat een rust, vind je niet? Ik heb ook tijden gekend dat ik geen overzicht had en door anderen eraan herinnerd  werd dat ik iets vergeten was. Dat paste niet bij mij, maar toch overkwam het me. Sinds ik mijn eigen planner gebruik, heb ik daar gelukkig geen last meer van. Dat gun ik jou ook.

 

Naast dat grip op je dagen en weken heel fijn is, is je goed voelen (mentaal en fysiek) ook erg belangrijk. Zoals we waarschijnlijk allemaal weten is stress ongezond. Maar, hoe zorg je er in deze tijd voor dat je stress-level laag blijft. Speciaal daarvoor heb ik een korte incheck-meditatie voor je opgenomen. Doe je mee? 

 

Vul het inschrijfformulier in en start direct. Je krijgt een mailtje met daarin de meditatie.

 

Warme groet,

Sylvia