Over mij

“Ben jij altijd zo positief?”

 

Ja, eigenlijk wel. Maar, ik ben niet altijd die positivo geweest. Het leven heeft me een aantal uitdagingen gegeven, waar ik op een negatieve manier mee om ging. Ik leerde dat dát mij niet diende. Inmiddels ben ik zelfs dankbaar voor deze uitdagingen. Het heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Ik ben gegroeid en ik heb geleerd dat het niet helpt om bij de pakken neer te zitten en jezelf als een slachtoffer van welke situatie dan ook te zien. Ik leerde dat het heel krachtig is om positief te zijn en in mogelijkheden te denken. Ik voelde mij ineens weer krachtig en erg gedreven om het leven te creëren waar ik van droomde. Inmiddels is een positieve mindset al een heel aantal jaar mijn basis mindset en dat voelt heerlijk!

Als een rode draad loopt anderen helpen door mijn leven.

Als kind kwam ik op voor anderen, en dat bleef zo in mijn verdere leven. De stap naar hulpverlenen voelde dan ook als een logische volgende stap. Ik heb de Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en mijn diploma gehaald, met het uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Dat betekent dat ik gespecialiseerd ben in het helpen van jeugdigen en ouders. Al sinds ik gestart ben als jeugdhulpverlener, wist ik dat ik zou gaan ondernemen. Wanneer ik dat zou gaan doen wist ik toen nog niet. Ook wist ik nog niet hoe ik dit zou aanpakken en wat ik precies zou doen. Tot het jaar 2020. Ik voelde het aan alles: 1 januari 2021 start ik met Faam Coaching. Ik ga anderen helpen op mijn eigen manier.

“Ontwerp het leven waar je van houdt.”

Leren & ontwikkelen

Wat is dan die eigen manier? Positiviteit speelt daarin een grote rol. Ook de wet van de aantrekking speelt daarin een grote rol. 

 

Ik merk tijdens mijn werk als hulpverlener, dat veel vrouwen de wens hebben om doelen na te streven, succesvol te zijn, en hun dromen waar te maken. Maar hoe doe je dat als je niet weet waar en hoe te beginnen. En hoe kom je erachter welke aanpak het beste bij jou past. Inmiddels heb ik daar vele ideeën over die ik graag met je deel. 

Tijdens mijn studie heb ik methoden geleerd, die ik vervolgens als hulpverlener veel toegepast heb. Na mijn studie ben ik boeken blijven lezen. Ook elementen uit die boeken heb ik toegepast. Ik kwam tot verrassende inzichten en hele nieuwe ideeën hoe anderen te helpen.  

Wat ik belangrijk vind is dat iedereen zichzelf mag zijn. In de kern zó jezelf zijn, dat je gelukkig bent en iedere dag weer de drang voelt om jezelf nog een stapje verder te ontwikkelen. Want we kunnen zoveel. Als we oneindig kunnen dromen, kunnen we ook oneindig groeien en ons mooiste leven werkelijkheid maken. 

Leuke weetjes over mij

 • Ik ben erg gelukkig getrouwd met mijn soulmate en jeugdliefde Melle.
 • Ik ben moeder van twee prachtige kinderen, Mats en Fardau.
 • Met mijn gezinnetje woon ik in het mooie Friesland.
 • Ik hou van gezond eten en sporten.
 • Ik ben verslaafd aan plannen en journallen.
 • Door de kamer dansen is een vast ritueel in ons gezin waar we niet zonder kunnen.
 • Ik hou ervan om in alle rust te lezen.
 • Ik hou ervan om gedachten en gesprekken uit te tekenen.
 • Ik hou van pennen waar ik heerlijk mee kan schrijven en tekenen.
 • Anderen vertellen rustig door mij te worden.
 • Ik ga altijd voor kwaliteit.
 • Ik vind het geweldig een ander te mogen helpen.

“Wat een mooie dag om je dromen waar te maken.”

Lieve groet

Ik waardeer het enorm dat je mijn site bezoekt en daar bedank ik je graag voor. Kijk gerust verder rond op de site. Er zit vast iets inspirerends voor je tussen.

Bij Gratis tips, staan tips en tools die heel gemakkelijk toe te passen zijn en jou al nét even dat setje kunnen geven naar een positievere mindset.

Bij Aanbod vind je welke trajecten ik aanbied. Zoals de online trainingen en coach-calls. Let op, dit aanbod verandert soms, dus houd de nieuwste ontwikkelingen goed in de gaten.

Voor nu, veel luister en leesplezier en laat je me weten wat je van de podcasts en blogs vond? Dat vind ik altijd leuk om te horen.

Als je een vraag hebt, kun je een berichtje achterlaten via het contactformulier hieronder.

 

Dankjewel en liefs, Sylvia

“Time to make magic happen.”

Volg mij via Instagram